MONTHLY BURGERS

THE BRONCO BURGER

With bacon, fried egg, tomato and mayo

120 SEK

___________________

VEGAN CHEESE BURGER

Quinoa bean burger with Chimichurri mix, marinated mushrooms, vegan cheese and mayo

120 SEK

PREMIÄR FÖR VÅR NYA MENY!

 

Nytt år och ny meny hos oss på Prime Burger Company! Vi håller på att uppdatera vår mobilanpassade meny på startsidan och snart ska den vara synlig även där.
Klicka här för att ladda ned vår meny som pdf!

Vi ses snart!

 

 

Visste du att...

Visste du att det går att boka bord hos oss!

Klicka på boka knappen högst uppe till höger på vår hemsida så kommer du till vår bordsbokning, det går också bra att ringa till oss på respektive restaurang och boka.

🙂 Välkomna!

Choose protein

Välj den burgare du önskar på menyn, du väljer mellan kött, halloumi, vegan bönburgare eller kyckling.

Du kan också designa din egna burgare med valfria tillbehör, på bilden har du vår friterade kyckling burgare.

Smaklig måltid 🙂

 

 

PROFESSIONAL HAMBURGER EATING CHAMPIONSHIP

PROFESSIONAL HAMBURGER EATING CHAMPIONSHIP ”ALL YOU CAN EAT” CHAMPIONSHIP PRESENTED BY PRIME BURGER CO.

Den 26 November arragerade vi på Prime Burger en burgartävling, 17 deltagare, 1 vinnare! Tävligen gick ut på att få i sig så många cheeseburgare på 10 minuter! (våra burgare är 200gram).

Hasse Brontén var konfencier på plats, Michael Karlsson vår tävlingsledare och ansvarig gjorde sitt jobb med att se till att ingen hamstrade mat bakom kinderna när tiden var ute. Dj Mofeta lirade musiken under tävlingen en härlig publik som hejjarklack och grymma deltagare som kämpade om att vinna “Professional hamburger eating Championship”.

Spänningen var olidlig under tävligens gång, i tre omgångar tävlade deltagarna och den som ledde under tävlingen i första omgången var Miss Burger Babe – Selin. Den enda kvinnliga deltagaren som var med av 17 personer i tävlingen.

Miss Burger babe, med hela 5,5 burgare landade hon på andra plats i tävligen och vinnaren av tävlingen blev Fabian aka Fabbiano som imponerade med hela sex burgare på 10 minuter.

Vi är så glada för en lyckad tävling och vill rikta ett stort tack till Hasse, Michael, Dj Mofeta, servispersonalen, Lowa som livestreamade under hela tävlingen från vårt IG konto och framförallt tack till alla deltagarna som var med och tävlade!

Vi ser fram emot nästa tävling!

Vi kommer att få se mer av Fabbiano & Miss Burger Babe i Januari & Februari där de är med och designar månadens burgare.

 

Gasen i Botten!

Prime Burger går in i ett nytt samarbete i Juli, den här  gången med rallystjärnan Leif Asterhag. Leif har en imponerande meritlista och har vunnit många stora tävlingar, är aktuell och ska tävla Midnattssolsrally 28 juni 2017.

Leif är en av Prime Burgers stora fan och älskar våra burgare, förutom det är han en god vän till VD:n för Prime Burger Rolf Lardinger. En skämtsam dialog mellan de goda vännerna kring hur samarbetet med Prime Burger kom till ägde rum på en av restaurangerna på Prime Burger Kungsholmen häromdagen och det lät ungefär så här:  

Rolf skrattar och säger skämtsamt att Leffe kom till mig inför årets rally, han berättade att han blivit så rund och go att han var tvungen att bygga om rallybilen inför årets Midnattsolsrally – han fick helt enkelt inte plats bakom ratten. Han påstod det var alla besök på Prime Burger.

De skrattar högt tillsammans och fortsätter:

Åtgärder på Toyotan som var tvungna att fixas, var att korta ner rattstången och eventuellt förlänga bilen med 15 cm för att få plats att ”ratta”. Vi tvekade aldrig att ställa upp som sponsor för en stammis och god vän, som dessutom kör rally bättre än dom flesta… Det är en ära för oss att få synas på Leffes bil säger Roffe och Leffe fyller i  ”att få designa en rallyburgare i samband med det här blir riktigt kul”.

Missa inte tävlingen den 28 juni och Rallyburgaren som lanseras den 1 juli. 

Stockholmfood 20 april - 20 maj

Prime Burger har fått äran att släppa in STOCKHOLMFOOD i köket för att designa och skapa sin egna burgare…

Kända Instagramkonto STOCKHOLMFOOD och mat-bloggerskan Rebecca Brage har smygit sig in köket för att designa och skapa sin egna burgare!

Burgaren finns tillgänglig från den 20 april – 20 maj på alla Prime Burger restauranger.

 

Prime Burger passade på att ställa frågor kring samarbetet till Rebecca:

Kan du berätta om inspirationen till din burgare?

Jag ville göra en burgare med det jag älskar att äta. Ingredienser som ägg, majo och avokado äter jag nästan varje dag och var något jag ville få med i min burgare. Jag äter sällan kött så det kändes självklart att göra en vegetarisk burgare (lakto-ovo). Efter ett par prov på olika varianter och lite hjälp från en av kockarna i Primeköket landade jag i en burgare som känns helt rätt.

2. Vem tror du kommer gilla den?

ALLA!

Haha, men ogillar man koriander går det att beställa utan. Det är ju en krydda man antingen hatar eller älskar. Jag skulle gärna ha en hel kruka på…

Läs mer fler frågor som Rebecca svarar på och om burgaren på plats på någon av våra Prime Burger restauranger! Låt burgaren smaka och glöm inte att hashtagga #stockholmfoodburger och #primeburgerco så vi får följa just er upplevelse! We Love Burgers!